Vinkkejä menestyksekkääseen tullin rajavartioviranomaisen uraan

Vinkkejä menestyksekkääseen tullin rajavartioviranomaisen uraan

Tullirajavalvontavirkailijan päätehtävä on suojella Yhdysvaltain rajaa ympäri vuorokauden laittomien henkilöiden tai tavaroiden pääsyltä. Tullirajavartiolaitokset (CBP), kuten heitä joskus kutsutaan, ovat virkapukuisia valtion lainvalvontaviranomaisia, joiden roolin luotiin kongressin säädöksellä, jonka tarkoituksena oli hillitä laittomien maahanmuuttajien kasvavaa maahantuloa ja salakuljetusta.

Toukokuun 1924 kongressilaki  brandschutzbeauftragter ausbildung münchenerotti yksikön silloisesta maahanmuuttoviraston rajavartiostosta. brandschutzbeauftragter münchen CBP:n virkamiehet palvelevat Yhdysvaltain tulli- ja rajavartioviraston alaisuudessa, joka on sisäisen turvallisuuden osaston yksikkö.

CBP:n virkailijoiden on tarkkailtava 6 000 mailin pituista maarajaa Meksikon ja Kanadan kanssa sekä 2 000 mailia pitkää rannikkokaistaa Floridan niemimaalla. Tullin rajavartiolaitoksen tärkein yksittäinen tehtävä on linjavahti.

Termillä tarkoitetaan rajan valvontaa ja valvontaa laittomien maahanmuuttajien ja salakuljettajien havaitsemiseksi ja maahanpääsyn estämiseksi. Tämä tehtävä suoritetaan käyttämällä jompaakumpaa useista lähestymistavoista, mukaan lukien valvontalentokoneita, kameroita, infrapunatähteitä ja liiketunnistimia.

Jos laiton maahantulo onnistuu, CBP:n agentit koulutetaan seuraamaan jälkiä sekä muita maahantulon merkkejä ja suorittamaan etsintöjä läheisillä maatiloilla, karjatiloilla ja syrjäisillä siirtokunnissa, joita usein löytyy rajojen läheltä. Jokaisella rajan sisääntulopaikalla CBP-agentti tarkkailee liikennettä ja suorittaa rutiinitarkastuksia läpi kulkeville autoille ja henkilöille. Kaikki asiakirjat on tarkistettava niiden aitouden ja pätevyyden varmistamiseksi. Lainvalvontaviranomaisena tullin rajavartioviranomainen on lain mukaan velvollinen pidättämään kaikki laittomat maahanmuuttajat tai henkilöt, jotka ovat osallistuneet salakuljetukseen.

Tullirajavartioagentiksi tullakseen tulee olla alle 37-vuotias ja hänellä on oltava kandidaatin tai osakkuustutkinto sekä voimassa oleva ajokortti. Heidän on myös läpäistävä rajavartiostokoe, joka suoritetaan kolmessa vaiheessa. Tentin tavoitteena on arvioida päättelykykyä ja kykyä ymmärtää espanjaa.

Kokeen kolmesta vaiheesta ensimmäinen on seulonta – tämä on esiarviointi, jossa hakijoiden sopivuutta tehtävään arvioidaan. Ensimmäisen vaiheen läpäisseet siirtyvät toiseen vaiheeseen, joka on suullinen haastattelu.

Suullisessa haastattelussa testataan jokaisen hakijan kykyä tehdä järkeviä päätöksiä paineen alla sekä ongelmanratkaisutaitojaan. Myös ihmisten taidot tarkistetaan tässä vaiheessa.

Kolmas vaihe on fyysinen koe, huumetesti ja taustan tarkistus, mukaan lukien turvallisuusselvitys. Näiden kolmen vaiheen jälkeen värvättyjen henkilöiden on sitten osallistuttava koulutusohjelmaan Border Patrol Academyssa New Mexicossa, jossa heille opetetaan espanjaa, ampuma-aseiden käyttöä ja turvallisuutta, moottoriajoneuvojen käyttöä sekä rikosoikeuden, maahanmuuton ja käyttäytymistieteiden kursseja.

Jos haluat tulla lainvalvontaviranomaiseksi, tutustu CBP-upseerin uraan. Hanki mahdollisimman paljon tietoa, jotta olet paremmin valmistautunut. On online-sivustoja, jotka voivat auttaa sinua tekemään tämän.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *